Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

10 ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΑΣ ΚΕΛΕΥΣΜΑ





Η εύρεση και την εκπλήρωση του κελεύσματος σας μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, και ο αληθινός σκοπός της ψυχής σας μπορεί να μην είναι αυτός που νομίζετε ότι θα πρέπει να είναι. Εδώ είναι 10 σημάδια ότι είστε στο σωστό μονοπάτι στο δρόμο για την ανακάλυψη του εαυτού σας:

1. Τρομοκρατηθήκατε όταν ακούσατε για πρώτη φορά το κέλευσμα.

Όλοι θέλουν να αισθανθούν την βαθιά ικανοποίηση που έρχεται κάνοντας αυτό που έχουν έρθει σε αυτή τη γη για να κάνουν, αλλά οι περισσότεροι από εμάς φοβούνται να κάνουν ένα βήμα έξω από τη ζώνη της βολής τους. Θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε να συμβιβαστούμε ρωτώντας, «Μπορώ παρακαλώ να κρατήσω τη ζώνη της βολής μου και παρόλα αυτά να βρω και να εκπληρώσω το κέλευσμα μου;» Το Σύμπαν πιθανά θα χαζογελούσε λίγο πριν πει, «Όχι, χρυσό μου. Σε κάποιο σημείο, θα πρέπει να επιλέξεις. Είσαι μέσα; Ή όχι;»

2. Το αληθινό κέλευσμα σας ενεργοποιεί τη δύναμη της ζωής σας.

Όταν συντονιστείτε με το αληθινό κέλευσμα σας, θα αισθανθείτε γεμάτοι με Shakti – εκείνη τη δημιουργική δύναμη της αγάπης που βάζει φωτιά στο πάθος σας και καίει μια φωτιά μέσα στην ψυχή σας. Θα αισθανθείτε σαν Κάτι Μεγαλύτερο να σας παίρνει στα χέρια του και να σας χρησιμοποιεί για να εκπληρώσετε μια αποστολή.

Ίσως να δείτε ακόμη και ότι η υγεία σας βελτιώνεται, ότι προσελκύετε μια νέα ερωτική σχέση, ή ότι γίνεστε μαγνήτης για καταπληκτικούς ανθρώπους. Είναι επειδή αυτό το είδος της δύναμης της ζωής είναι η ίδια ουσία που κινεί βουνά, κάνει θαύματα, και αλλάζει τον κόσμο.

3. Το κέλευσμα σας δεν χωράει σε ένα κουτί.

Το κέλευσμα σας θα είναι πιθανώς απόλυτα μοναδικό για εσάς. Κάποιος άλλος μπορεί να σας προσφέρει την έμπνευση ή να μοιράζεται ένα παρόμοιο κέλευσμα με το δικό σας, αλλά ο τρόπος που θα κάνετε το ταξίδι του ήρωα θα είναι τόσο μοναδικό όσο ένα δακτυλικό αποτύπωμα.

Αφού παράτησα τη δουλειά μου ως γιατρός, έψαχνα για κάτι άλλο όπου θα μπορούσα να ενταχθώ - κάποια προϋπάρχουσα κατάσταση που θα μου ταίριαζε σαν γάντι. Τότε, όμως, ο μέντοράς μου μου είπε, «Μην ενταχθείς κάπου. Φτιάξε κάτι». Αν η τέλεια για σας δουλειά δεν υπάρχει, δημιουργήστε την.

4. Θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε περάσει ολόκληρη τη ζωή σας εκπαιδευόμενοι ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

Ακόμη και εμπειρίες που φαινόταν σαν θλιβερές αποτυχίες βοήθησαν να οδηγηθείτε σε αυτό που η ψυχή σας είναι εδώ σε αυτή τη γη για να εκφράσετε. Η εξάρτηση από την οποία θεραπευτήκατε, το διαζύγιο που δεν κατάφερε να κλείσει την καρδιά σας, ο καρκίνος από τον οποίο επιβιώσατε, το παιδί που σχεδόν κακοποιήσατε κατά τη διάρκεια της επιλόχειας κατάθλιψης σας, η εργασία για την οποία αναγκαστήκατε να πουλήσετε την ψυχή σας - όλα αυτά γίνονται απρόσμενο όφελος. Σας έκαναν ακριβώς το τέλειο άτομο για να κάνετε αυτό για το οποίο είστε εδώ να κάνετε.

5. Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται ότι απειλούνται με αυτό που εσείς καλείστε να κάνετε.

Πολλά αληθινά κελεύσματα απαιτούν να διαταράξετε το status quo. Όταν ένας από εμάς αρχίζει να ζει πλήρως εναρμονισμένα με την ακεραιότητα της ψυχής, οι άλλοι άνθρωποι που δεν κάνουν το ίδιο έχουν την τάση να αισθάνονται άβολα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς πρέπει να επιτρέψετε σε αυτό που όλοι οι άλλοι σκέφτονται να σας κρατήσει πίσω από το να πείτε ναι στο κάλεσμα σας. Μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά κάνετε σε αυτούς τους ανθρώπους χάρη φωτίζοντας κάτι αληθινό μέσα τους, ακόμα και αν αισθάνονται να ενοχλούνται από το φωτισμό.

6. Το κέλευσμα σας φαίνεται να είναι κινούμενος στόχος.

Μπορεί να νομίζετε ότι τα κελεύσματα είναι μαύρο και άσπρο, αλλά τα αληθινά κελεύσματα συνήθως δεν λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Το κέλευσμα σας μπορεί να μοιάζει με 10 διαφορετικά επαγγέλματα σε μια ζωή, ή θα μπορούσε να σημαίνει απόλυτη αφοσίωση σε μια θέση εργασίας. Τα κελεύσματα είναι ένα ταξίδι, και μερικές φορές μας δίνεται μόνο ένα ψίχουλο τη φορά.

7. Μπορείτε να δείτε το κέλευσμα σας με ένα μόνον ξεκάθαρο βήμα προς το μέλλον.

Τα κελεύσματα συνήθως δεν έρχονται με επιχειρηματικά σχέδια, έτσι  ίσως αισθανθείτε ότι καλείστε να κάνετε μια εμπνευσμένη κίνηση (όπως το να αφήσετε τη λάθος δουλειά ή την εγγραφή για περισσότερη εκπαίδευση) μόνο για να ανακαλύψετε ότι αισθάνεστε λίγο χαμένοι μόλις κάνετε αυτό το πρώτο βήμα.

Μην απελπίζεστε. Αισθάνεστε έτσι επειδή το επόμενο βήμα δεν έχει αποκαλυφτεί ακόμα. Δεν μπορείτε να πιέσετε τα κελεύσματα σας. Εμπιστευτείτε το θεϊκό χρονοδιάγραμμα και να ξέρετε ότι όταν είναι η κατάλληλη στιγμή για σας να κάνετε το άλμα, θα αναγνωρίσετε τι πρέπει να κάνετε.

8. Τα κελεύσματα δεν φεύγουν.

Δεν βρίσκετε εσείς το κέλευσμα – το κέλευσμα βρίσκει εσάς. Όπως μια αληθινή αγάπη, το κέλευσμα σας δεν θα σας αφήσει να φύγετε. Ίσως να αφήσετε πίσω σας κάτι που κάποτε νομίζατε ότι ήταν κέλευσμα, αλλά δεν αισθάνεστε πλέον έτσι.

Και παρόλα αυτά, το κέλευσμα σας συνεχίζει να σας ακολουθεί σαν σκιά. Μπορεί να αρνηθείτε το κέλευσμα σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τα κελεύσματα είναι υπομονετικά. Σας εξουθενώνουν μέχρι που τελικά πέφτετε στα γόνατά, υποτάσσεστε, και λέτε, «είμαι μέσα».

9. Αισθάνεστε σαν όργανο του Θείου στον κόσμο.

Όταν έχετε πραγματικά βρει το κέλευσμα σας, ξέρετε ότι δεν είστε ΕΣΕΙΣ που κάνει αυτό που εσείς κάνετε στον κόσμο. Είναι μια οργανωτική νοημοσύνη, μια Συμπαντική Αγάπη, μια Καλοκάγαθη Παρουσία, ένας Θεός ή Θεά - ό, τι θέλετε να ονομάσετε αυτό το Πράγμα Το Οποίο Σας Καταλαμβάνει και σας χρησιμοποιεί για ιερή υπηρεσία.

Η εργασία σας αρχίζει να μοιάζει όχι σαν μια πράξη φιλοδοξίας, αλλά σαν προσφορά αγάπης. Ενδιαφέρεστε λιγότερο για τα χρήματα (αν και δεν υπάρχει κανένα κακό με ένα κέλευσμα που σας προσφέρει μια άνετη ζωή!) και περισσότερο για μια ζωή σε αρμονία με την αλήθεια της ψυχής σας.

10. Το κέλευσμα σας ανοίγει την καρδιά σας.

Θα αρχίσετε να παρατηρείτε ότι το κέλευσμα σας γίνεται η πνευματική πρακτική σας. Τα όρια της ανάπτυξης σας διευρύνονται. Οι σκιές σας  φωτίζονται. Οι σχέσεις σας δοκιμάζονται. Η ζώνη της βολής σας  απειλείται.

Βρίσκετε τον αυθεντικό εαυτό, την ψυχή σας, ή αυτό που εγώ αποκαλώ το εσωτερικό φως που σας οδηγεί. Ανοίγει την καρδιά σας. Η ικανότητά σας για συμπόνια επεκτείνεται. Η αγάπη μέσα σας ξεχειλίζει. Αντιλαμβάνεστε ότι το κέλευσμα σας αφορά αποκλειστικά το να σας δείξει πώς να αγαπάτε.


Της Dr Lissa Rankin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου