Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

4 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΚΥΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ




Οι άνθρωποι με αυτο-επίγνωση δεν ενδιαφερόμαστε πια να κάνουμε μια οποιαδήποτε σχέση.

Θέλουμε να πάμε βαθιά. Θέλουμε να εξελιχθούμε. Και σε αυτή την φάση της εξέλιξης προς μια διευρυμένη συνείδηση, αναζητούμε συντρόφους που έχουν παρόμοιο σκοπό στη ζωή: ανθρώπους που έχουν δεσμευτεί για την προσωπική εξέλιξη και αφιερωθεί στο μονοπάτι της πραγματικής αγάπης.
Γιατί, λοιπόν, είναι τόσο δύσκολο να προσελκύσουμε έναν συνειδητό σύντροφο και να δημιουργήσουμε μια συνειδητή σχέση;

Αναπτύσσουμε ακόμα την δική μας συνειδητότητα. Καθώς αποβάλλουμε το στρώμα του εγώ μας και αποκτούμε περισσότερη επίγνωση της ενέργειας της αγάπης μέσα μας, ανοίγουμε το δρόμο για ένα νέο τύπο σχέσης. Μαζί, γινόμαστε πρωτοπόροι του κινήματος της συνειδητής αγάπης.

Οι σχέσεις είναι η εκκλησία της σύγχρονης εποχής. Είναι τα πιο γρήγορα, τα πιο ισχυρά οχήματα για να μπορέσετε να επεκτείνετε την  επίγνωση σας, επειδή αποτελούν αντανάκλαση του εαυτού σας. Κάθε σχέση είναι μια ευκαιρία για σας να γνωρίσετε τον αληθινό εαυτό σας πιο βαθειά.

Και ποιος είστε πραγματικά είναι η αγάπη.
Έτσι, αν είστε έτοιμοι να επεκτείνετε τη συνειδητότητα σας και να πρωτοπορήσετε σε ένα νέο είδος σχέσης, εδώ είναι ό, τι πρέπει να ξέρετε για να ελκύσετε έναν συνειδητό σύντροφο και να ξεκλειδώσετε μια σύνδεση με το επόμενο επίπεδο.

1. Καθώς ανεβάζετε τη συχνότητα (ή το επίπεδο της συνειδητότητας), οι άνθρωποι και οι περιστάσεις που προσελκύετε θα εξελιχθούν ώστε να ταιριάζουν με την συχνότητα.

Η συχνότητα σας είναι η ενεργειακή σας δόνηση. Η δόνηση σας είναι υψηλή όταν είστε συνδεδεμένοι με την εμπειρία της αγάπης μέσα σας. Η συχνότητα είναι χαμηλή όταν είστε κολλημένοι στο εγώ σας (όταν αισθάνεστε μικροί, αποκομμένοι, ανεπαρκείς και ανάξιοι). Οι άνθρωποι των παρομοίων συχνοτήτων προσελκύουν ο ένας τον άλλον.

Καθώς γίνεστε πιο συνειδητοί – που σημαίνει, με μεγαλύτερη επίγνωση της ενέργειας της αγάπης από την οποία εσείς έχετε δημιουργηθεί - αυξάνεται η συχνότητα σας, και θα προσελκύσετε ανθρώπους εκείνης της υψηλότερης συχνότητας.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα για να προσελκύσετε έναν συνειδητό σύντροφο. Πρέπει να γίνετε εσείς οι ίδιοι συνειδητοί.
Όσο πιο πολύ βιώνετε τον εαυτό σας ως την ενέργεια της αγάπης, τόσο πιο πολύ η αγάπη αυτή θα καθρεπτίζεται πίσω σε σας. Αυτός είναι ο τρόπος που δημιουργούμε εκπληκτικές σχέσεις. Είναι το θεμέλιο της συνειδητής αγάπης.

2. Καθώς αυξάνετε τη συχνότητα σας (ή το επίπεδο της συνειδητότητας) οτιδήποτε δεν είναι αγάπη πρέπει να έλθει στην επιφάνεια και να θεραπευτεί.

Τώρα έρχεται το δύσκολο μέρος.

Για να γίνετε η προσωποποίηση της αγάπης (που είναι ο στόχος της συνειδητότητας), θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα πάντα μέσα σας που δεν είναι αγάπη. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας.

Ο φόβος τ
ης εγκατάλειψης, της αναξιότητας, της απόρριψης, της ανεπάρκειας, της επίπληξης, και της θυματοποίησης προέρχονται από την έλλειψη σύνδεσης με την αγάπη μέσα σας. Αυτά τα οδυνηρά συναισθήματα πρέπει να αναδυθούν στην ζωή σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να τα δείτε για αυτό που είναι - η ψευδαίσθηση του εγώ σας, και η λανθασμένη αντίληψη ότι δεν είστε αγάπη.
Όταν δεσμεύεστε να γίνετε πιο συνειδητοί, δεσμεύεστε να αντιμετωπίσετε και να νικήσετε τους φόβους σας. Κάθε πόνος που βγαίνει στην επιφάνεια σε μια σχέση χρησιμεύει ως υπενθύμιση. Λέει, «Γεια σου, είμαι εδώ! Είμαι το μέρος του εαυτού σου που έχει ξεχάσει ότι είναι αγάπη!» Η δουλειά σας είναι να αναγνωρίσετε, να κατανοήσετε, να αντιμετωπίσετε, και να αποδεχθείτε ποια είναι αυτή η περιοχή.
Αποκτήστε επίγνωση του συναισθήματος. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να το αισθανθεί. Και να θυμάστε την αλήθεια του ποιοι είστε: Είστε η συχνότητα της αγάπης.

Καθώς περπατάτε μέσα από αυτή τη διαδικασία διάλυσης των φόβων σας, η συνειδητότητα σας θα επεκταθεί σε μεγάλο βαθμό. Αυτό είναι το σημείο που θα αρχίσετε πραγματικά να ενσαρκώνετε πλήρως την αγάπη.

3. Θα προσελκύετε πάντα αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να εξελιχθείτε.
Τα καλά νέα σχετικά με αυτή τη διαδικασία είναι ότι είναι θεϊκά ενορχηστρωμένη. Στην πραγματικότητα δεν μπορείτε να κάνετε λάθος.
Ποιον και τι προσελκύετε θα αντικατοπτρίζει πάντοτε την εσωτερική σύνδεση σας με την ενέργεια της αγάπης. Η δουλειά σας είναι να αναγνωρίσετε τις αντανακλάσεις, να μεταλλάξετε τους φόβους σας, και να εμβαθύνετε την εσωτερική κατανόηση και εμπειρία της αγάπης. Αν μπορέσετε να το κάνετε αυτό, τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους.

4. Μείνετε στο μονοπάτι. Όλα αφορούν το να θυμάστε ποιοι πραγματικά είστε.
Οι σχέσεις σας καθοδηγούν να γίνετε ένα μεγαλύτερο δοχείο για την αγάπη μέσα σας. Η σύνδεση, η στήριξη, η συμπόνια, η γλυκύτητα και η παρουσία που αντανακλάται πίσω σε σας από τους άλλους θα αυξηθούν μέχρι το σημείο που εσείς προσφέρετε αυτές τις εκφράσεις στον εαυτό σας.

Οι φόβοι σας θα αποκαλυφθούν, ώστε να μπορέσετε να φέρετε την επίγνωση, φως, αγάπη και αλήθεια σε αυτούς. Αντιμετωπίζοντας τους φόβους σας, επεκτείνετε την συνειδητότητα σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμα περισσότερο χώρο για την αγάπη.

Βαδίζετε ήδη αυτό το μονοπάτι, και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Είμαστε σε αυτό μαζί, ανοίγοντας ένα νέο δρόμο της συνειδητής εξέλιξης. Η αγάπη, τελικά, είναι ο μόνος προορισμός που υπάρχει.

Της Shelly Bullard

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου