Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ...



Είμαστε αστείοι οι άνθρωποι. Έχουμε παράξενες ιδιορρυθμίες και μπορούμε να κάνουμε περίεργα πράγματα όταν είμαστε μόνοι. Να τραγουδήσουμε στο αυτοκίνητο, να χορέψουμε στην κρεβατοκάμαρά μας, συνεχώς να γλιστράμε, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί.

Κατηγορούμε τους εαυτούς μας για αυτά τα «ελαττώματα» στη ζωή μας, τις αδέξιες χορευτικές κινήσεις μας και την κακή φωνή όταν τραγουδάμε, το κακό γραφικό χαρακτήρα μας ή άλλα μικρά πράγματα που δεν κάνουμε καλά.

Αρχίζω να μαθαίνω να μην ενοχλούμαι τόσο πολύ από αυτά τα πράγματα και αντ 'αυτού, αρχίζω να γελώ με μένα και τους άλλους. Όχι με έναν αγενή τρόπο, αλλά σε μια ευγενική αποδοχή, του τύπου πόσο-μοναδικό-είδος- είμαστε τρόπο.

Σήμερα, θα γελάσω. Είτε σκοντάψω, ή μπερδέψω τα λόγια μου, ή κάνω κάτι ταπεινωτικό, θα δώσω στον εαυτό μου χάρη και θα χαζογελάσω με τις φορές που τα κάνω θάλασσα αντί να διαπομπεύω τον εαυτό μου. Είμαστε ένα αστείο είδος, εμείς οι άνθρωποι, και είναι εντάξει να γελάμε με τον εαυτό μας και τον άλλον, εφ 'όσον δεν γινόμαστε αγενείς. Μην παίρνεις τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά.


(Ένας φίλος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου